Nyhedsoversigt

Kredskontoret i uge 42

• 21. september 2017

Hvad skal vi med skolen? 2017

Debataftenen "Hvad skal vi med skolen?" er veloverstået. Der var stor tilslutning til mødet, hvilket viser interessen for netop samtaler med dette indhold. Vi er helt sikre på, at sådanne debatter på sigt rykker holdninger og øger bevidstheden hos alle, der har med vores skole at gøre.

• 19. september 2017

Kampagne "Er du OK?"

Danmarks Lærerforening er medlem af FTF og dermed også med i LO/FTF's flerårige kampagneindsats ’Er du OK?’

• 11. september 2017

Åbent medlemskursus 2017

Så er programmet for dette års åbne medlemskursus sendt ud.

• 01. september 2017

Danmark for velfærd

Danmarks Lærerforening deltager i det fælles velfærdsinitiativ ’Danmark for Velfærd’. Initiativet har til formål, at fagbevægelsen på tværs af den offentlige og private sektor sammen skal sikre fremtidens velfærd.

• 18. august 2017

Budgetinformation 2018

Silkeborg Læreforening har i lighed med tidligere år udarbejdet en Budgetinformation for Budget 2018 på skoleområdet. Budgetinformationen indeholder analyser af udvalgte områder samt foreningens kommentarer. Dette er Silkeborg Lærerforenings indlæg i budgetdebatten

• 17. august 2017

Læring i praksis

Medlemstilbud: Få bogen 'Læring i praksis' gratis Som medlem af DLF kan du downloade den nyeste bog i bogserien 'Pædagogisk rækkevidde', skrevet af læringsforsker Ole Lauridsen, gratis.

• 14. august 2017

Medlemsseminar

Vil du være med til at kæmpe for en bedre folkeskole? Kom med, når vi sammen med DeltagerDanmark og ReformAct holder medlemsseminarer som optakt til OK18. Du kan få indflydelse og være med til at sætte de problemer, du oplever til hverdag i folkeskolen, på dagsordenen op mod næste års overenskomstforhandlinger.

• 14. august 2017

Velkommen tilbage

Velkommen tilbage fra en forhåbentlig god og afslappende ferie. Der er altid meget at se til og få styr på til skolestart.

• 23. juni 2017

Sommerbrev