Nyhedsoversigt

• 13. december 2017

Vi kæmper for bedre forhold i folkeskolen

Med en ny kampagne sætter Danmarks Lærerforening fokus på de opgaver, lærerne jonglerer til hverdag. Men rigtig mange lærere oplever, at de under de nuværende forhold har svært ved at levere undervisning i høj kvalitet. For folkeskolen er presset, og der mangler ressourcer til at sikre, at alle elever får det udbytte af folkeskolen, som de bør have. Se kampagnefilmen her: https://www.youtube.com/watch?v=go34Fh6QcwM

• 13. december 2017

Motiverende undervisning

Sjette bog i serien Pædagogisk rækkevidde er nu klar til download på 'Min side'. Det er Frans Ørsted Andersens bog Motiverende undervisning.

• 30. november 2017

En bedre folkeskole nu

Se filmen om Janus, der fortæller om sit arbejde som lærer.

• 27. november 2017

Meld en regel

Regeringen har sat gang i et initiativ, der skal gøre nemt for alle at komme med forslag til regler og dokumentationskrav, der kan fjernes.

• 06. november 2017

Danmark for velfærd

Silkeborg Lærerforening deltager aktivt i Danmark for Velfærd.

• 03. november 2017

Fælleskabets skole

Ny antologi og et dogmesæt fra de tre forbund skal sætte fokus på folkeskolen som en demokratisk grundpille og en forudsætning for, at det enkelte barn kan vokse op og deltage i og bidrage til samfundet. Hent bogen her.

• 31. oktober 2017

Elevrettigheder

Fem organisationer er gået sammen for at sikre, at alle elever får en god skolegang. 8 grundlæggende elevrettigheder skal sætte fokus på børnenes trivsel og undervisning.

• 23. oktober 2017

Kongres 2017

Kredsstyrelsen deltog i Danmarks Lærerforenings kongres den 10. - 12. oktober. Dagsordenen var bl.a.: •Opstilling af krav til OK 18. •Folkeskoleideal. •Arbejdsliv 2017. •Demokratiets fremtid. Som opfølgning til OK 18 skal alle tillidsrepræsentanter til regionalt TR-møde den 2. november.

• 15. oktober 2017

Efterårsferie 2017

Kredskontoret i uge 42

• 21. september 2017

Hvad skal vi med skolen? 2017

Debataftenen "Hvad skal vi med skolen?" er veloverstået. Der var stor tilslutning til mødet, hvilket viser interessen for netop samtaler med dette indhold. Vi er helt sikre på, at sådanne debatter på sigt rykker holdninger og øger bevidstheden hos alle, der har med vores skole at gøre.

1 2 3 4 5 ... 7
Næste ›