Mobning

Medlemstilbud: Ny bog i serien Pædagogisk rækkevidde. Medlemmer af Danmarks Lærerforening kan gratis downloade bogen ’Mobning’ som e-bog og lydbog.

Det er aldrig et barns skyld, hvis det bliver mobbet i skolen. Uanset om det sker i undervisningen, i frikvartererne eller på de sociale medier. Årsagerne skal findes i fællesskabet. Derfor må lærere se på kulturen i klassen, når de vil forebygge og forhindre mobning.

Bogen er et af Danmarks Lærerforenings medlemstilbud. Vi har i samarbejde med Aarhus Universitetsforlag og Frie Skolers Lærerforening udviklet en bogserie medoverskriften Pædagogisk rækkevidde. Serien vil omfatte i alt 12 bøger, som udkommer over en periode på to år.

Som medlem af Danmarks Lærerforening kan du hente bøgerne gratis både som lydbog og som e-bog ved at logge dig ind på ”Min side” på foreningens hjemmeside www.dlf.org.

Bøgerne er skrevet af førende pædagogiske forskere. De er korte, anvendelige og skrevet i et fortællende sprog.

De første syv bøger i serien er også tilgængelige på ”Min side”. Det er Jeppe Bundsgaards "Digital Dannelse", Theresa Schilabs "Læringens dna", Tine Basse Fiskers "Samarbejde og inklusion", Ole Lauridsens "Læring i praksis", Andreas Lieberoths "Spilpædagogik", Frans Ørsted Andersens "Motiverende undervisning", Alexander von Oettingens "Undervisning er dannelse samt Tekla Canger "Kønsbevidst pædagogik". 

Oplever du problemer med at logge dig ind på ”Min Side”, så er du velkommen til at kontakte medlemsservice på telefon 33 69 63 00.

Emner

Målgruppe