Opgørelse af arbejdstid

Er du klar over om du får opgjort din arbejdstid korrekt og om dermed får den korrekte løn?

Er du klar over om du får opgjort din arbejdstid korrekt? Får du udbetalt løn for overtid? Eller får du udbetalt undervisningstillæg for undervisningstimer, du har haft ud over de undervisningsopgaver du er pålagt med på din opgaveoversigt?

Kredsen har i hele dette skoleår arbejdet på, at få Silkeborg Kommune og skolelederne til  at tage ansvar for, at lærerne bliver lønnet korrekt. Vi har fokus på, hvordan lederne administrerer ændringer af arbejdstiden løbende, sådan at lærerne ved årets afslutning får en korrekt opgørelse af deres arbejdstid.

I løbet af skoleåret har kredsen undersøgt fem opgaveoversigter, fem lønsedler og fem mødeplaner for fem forskellige lærere fra hver skole, for på denne måde at kunne hjælpe tillidsrepræsentanter til at få en viden om, hvordan opgaveoversigterne på skolerne hænger sammen med lønsedlerne og for dermed at kunne fjerne, hvad der kunne være generelle fejl i Silkeborg Kommunes lønudbetalinger og i skolernes opgaveoversigter.

Hvis du er i tvivl om dine lønforhold eller hvis du er i tvivl om, hvordan din opgaveoversigt hænger sammen med den løn og den arbejdstid du har, så er du velkommen til at kontakte kredsen for at få hjælp.

Emner

Målgruppe