Medlem Medlemsfordele

Medlemsfordele

Som medlem af DLF er du omfattet af følgende medlemsfordele
  • Du er som medlem omfattet af DLF´s kollektive ansvarsforsikring.

• Du kan som medlem tegne en frivillig gruppelivsforsikring til en meget favorabel pris. Med en Dødsfaldsdækning fra 612.000 kr. Forsikringen dækker også kritisk sygdom, der rammer ledige medlemmer under 67 år, og som tidligere har været omfattet Frivillig Gruppeliv.

• Du kan som medlem opnå et af markedets billigste lån i Tjenestemændenes Låneforening. Dette tilbud gælder også for OK-ansatte.

• Du kan som medlem også benytte dig af DLF´s låneafdeling.

• Du kan som medlem deltage i åbne medlemskurser på DLF’s kursusejendomme.

• Du kan som medlem leje foreningens sommerhuse/boliger.

• Du kan som medlem modtage DLF´s Lærerkalender og tilmelde dig www.ordbogen.com

• Du kan som pensioneret medlem deltage i Silkeborg Lærerforenings meget aktivepensionistforening – fraktion 4 (møder, udflugter mv.).

• Du får indflydelse i Lærernes Centralorganisation (LC).

• Du får indflydelse Fællesrådet for Tjenestemænd og Funktionærer (FTF).

• Du får indflydelse i internationale lærerorganisationer.

• Du får indflydelse i arbejdsmiljørådet mv. (DLF har over 160 repræsentationer).

• Du får som medlem løbende informationer fra TR.

• Du får som medlem informationer gennem medlemsbladet Folkeskolen.

• Du får som medlem informationer gennem DLF´ s hjemmeside, Silkeborg Lærerforenings nyhedsbreve Silkeborg Lærerforenings hjemmeside: www.Silkeborglaererforening.dk

• Du kan som medlem finde Silkeborg Lærerforening på Facebook.

Hvorfor være medlem af Danmarks Lærerforening?